Info
Sorry there are no ratings available for this object.
Sorry there are no characteristics available for this object.

Apartmaji Vas Lipa 3.0*

Podčetrtek


#
2224183206933
catalog
Jadran
Product code

Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown

Več za vas

· brezplačen WiFi, povsod v termah
· prost vstop v bazene Termalija Relax ter v Vodni planet v Termah Tuhelj
· nočno kopanje v bazenih Family Wellness Termalija ob petkih in sobotah
· prost vstop v fitnes
· brezplačno hotelsko parkirišče (delno pokrito)

Več za vas

· brezplačen WiFi, povsod v termah
· prost vstop v bazene Termalija Relax ter v Vodni planet v Termah Tuhelj
· nočno kopanje v bazenih Family Wellness Termalija ob petkih in sobotah
· prost vstop v fitnes
· brezplačno hotelsko parkirišče (delno pokrito)

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Želite upočasniti ritem? Poiščite mir v vasici tradicionalno grajenih hiš, ki vas bodo očarale z domačnostjo in udobnostjo. Vanjo lahko vkoraka do pet glav in tudi kakšna pasja, da bo družina popolna. Apartmaji imajo kuhinjo in so – kar je zelo pomembno – v neposredni bližini kopališč ter igral.

Opis

Vas Lipa leži v osrčju priljubljenih Term Olimia, v gričevnati pokrajini Sotelsko, ob reki Sotli. V bližini sta kraj Podčetrtek in slikovita vasica Olimje z baročno cerkvijo, lepo urejenim gradom, staro lekarno, čokoladnico, farmo jelenov …

Olimje je bilo že dvakrat nagrajeno za najlepše urejeno evropsko vasico. V okolici je še veliko drugih zanimivih izletniških točk: grad Podsreda, grad Rogatec, Rogaška Slatina ...

Apartmaji v Vasi Lipa se nahajajo v neposredni bližini Family Wellness Termalije, ki je z letom 2018 popolnoma prenovljena, pa tudi hotelov in Centra zdravja, v umirjenem zelenem okolišu Term Olimia. Apartmaji različnih velikosti vas bodo očarali z domačnostjo, sproščenostjo in udobnostjo, dobrodošli pa so tudi hišni ljubljenci. V Vasi Lipa se nahaja restavracija, pekarna, trgovinica s spominki, tu so še otroška igrala, najmlajši pa lahko obiščejo tudi igralnico v Wellness hotelu Sotelia.

V naselju je 76 apartmaji različnih velikosti, vsi so opremljeni s sat. TV, brezplačnim WiFijem in imajo kuhinjo.

S kulinaričnimi dobrotami vas bodo razvajali v prenovljenem Gostišču Lipa, ki je edina 100% brezglutenska restavracija v Sloveniji. V kavarniškem delu gostišča se boste počutili kot v dnevni sobi, saj si kavo in sladice lahko privoščite kav v udobju fotelja, zraven pa lahko preberete še odlomek iz dobre knjige.

Bazeni in wellness

Family wellness Termalija se razprostira na 6000 m², od tega 2000 m² bazenov; deli se na Termalija Family fun in Termalija Relax, Savna svet in Spa&Beauty center ter fitnes. V zunanjih in notranjih bazenih za odrasle in otroke je temperatura vode od 28 °C do 35 °C.

Termalija Family Fun: notranji bazen z igrali za otroke (vodne pištole, široki tobogani, plezalne mreže), veliki zunanji bazen ter amfiteater, plezalna stena s slapovi nad bazenom, 2 adrenalinska FUN&SPLASH tobogana, bazen z mivko za najmlajše, zunanji bazen s senčnim jadrom.

Termalija Relax: bazen, hitra reka, gejziri, whirpooli, vodne masaže

Savna svet: finske savne, parne ali turške savne, solna savna, laconium (pogovorna soba), tepidarium (sproščanje na anatomsko oblikovanih in ogrevanih ležalnikih), program vrtinčenja zraka, Teater vetra

Spa&Beauty center: masaže, aromaterapija, nega in oblikovanje telesa

Wellness Orhidelia na 3000 m²: glasbeni bazen, svetlobna jama, počasna reka, whirlpooli, gejzirji, masažni ležalniki, številna atraktivna počivališča: vrtno počivališče, počivališče z vodnimi posteljami ... (temperatura bazenov 30–32 °C); zvočni program s tibetanskimi ali kristalnimi skledami, različni programi v parni savni z oblogami za telo (medeni užitki, lepota po olimsko ...). Selfness dan – vsak tretji petek v mesecu, programi v glasbenem bazenu, programi vrtinčenja zraka v finski savni.

Spa Armonia
s programi za nego obraza in telesa, masažami, aromaterapijami, kopelmi …

Termalni park Aqualuna:
poletno vodno zabavišče s preko 3000 m2 vodnih površin (temperatura vode 24–32 °C). 12 toboganov, sprostitveni bazen (masažna sedišča, masažne šobe, gejzirji in vodni slap), valovalni bazen, pristajalni bazen z 9 tobogani, bazen za dojenčke (globina od 0–15 cm) , bazen za majhne otroke (globina do 30 cm), Aquajungla na 550 m2, Aquasafari.

Vodni planet Term Tuhelj
– brezplačna uporaba bazenov v Termah Tuhelj (28 km).

Apartmaji

  Koristne informacije

  Prijava: 14–22h, odjava: do 11h.
  Kartice: Mastercard, Visa, American Express, Diners Club, Maestro.
  Prednosti: v ceno vključena posteljnina, menjava brisač, kuhinjske krpe in končno čiščenje. Organizirane dejavnosti: vodna aerobika po programu, telovadba za dobro jutro. Pestra animacija za otroke in odrasle.
  Z doplačilom: otroška posteljica 5 €/dan, psi 15 €/dan. Wellness Orhidelia (2 vstopa dnevno): pon–čet 18 €/osebo; pet–ned., prazniki 29 €/osebo (od junija 2018 omejen vstop za otroke do 14,99 leta). Termalija Family Fun: pon.–čet. odrasli 10 €/osebo/dan; pet.–ned., prazniki 12 €/osebo /dan; otroci (5-11,99 let) pon.–čet. 5 €/osebo/dan; pet.–ned., prazniki 7 €/ osebo /dan.
  Omejitve: apartmaji niso prilagojeni invalidom. Termalni park Aqualuna in zunanji bazeni Vodni planet v Termah Tuhelj sta predvidoma odprta od maja do septembra oz. odvisno od vremenskih razmer. V Wellness Orhidelia je omejen vstop za otroke do 14,99. leta. V terminu od 26.8.–20.10.2019 bo potekala renovacija in obnova zunanje terase savn v Wellnessu Orhidelia, preostali deli Wellnesa Orhidelia bodo obratovali nemoteno.