Info
Sorry there are no ratings available for this object.
Sorry there are no characteristics available for this object.

Depandanse Perla, Korala, Palma, Sirena 3.0*

Izola


#
302416
catalog
Jadran
Product code

Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown

Več za vas

· brezplačen WiFi ob recepciji hotela Haliaetum
· prost vstop v notranji bazen v hotel Haliaetum in na plažo
· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjem bazenu
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi ob recepciji hotela Haliaetum
· prost vstop v notranji bazen v hotel Haliaetum in na plažo
· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjem bazenu
· brezplačno hotelsko parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

V naselju San Simon
Štiri gospe (gospa Sirena je prenovljena) sedijo v parku z mediteranskim rastjem. Omamljeni od vonjav boste še hvaležni za sprehod od sob do osrednje restavracije, od koder je najlepši pogled na Izolo.

V srcih otrok
Otroci so od nekdaj oboževali naselje San Simon. Poleti je na mivkasti plaži prava veselica, igrala in minigolf je tudi treba preizkusiti, sladoled pa je vedno nekje v bližini.

V prenovljenem bazenu

Bazen z morsko vodo v Hotelu Haliaetum je zaradi številnih oken videti kot bazen sredi lepega parka. Mame naj potrkajo še na vrata wellnessa, saj so si to zaslužile.

V IZOLO SE JE OD NEKDAJ HODILO NA RIBICE IN BAKALAR. USTAVITE NAJBOLJ ZGUBANEGA DOMAČINA IN GA POVPRAŠAJTE, KAM PO VSE TO.

Opis

Sredi negovanega mediteranskega parka leži naselje San Simon Resort. Romantično lepa Izola vabi na sprehod ob obali (1 km), do Kopra, ki privablja s svojimi kamnitimi ulicami in trgi, pa je 10 km. Prodnato–betonirana, delno travnata plaža z naravno senco je oddaljena 50–200 m.

Zgodovinske zgodbe, očarljiva sredozemska narava, toplina sonca in srčnost ljudi, ki kličejo po doživetjih, so razlogi, da obiščete Izolo in tukaj preživite prave počitnice. Od tod vodijo poti v vse izletniške poti – vasi slovenske Istre, Kras, vožnja s katamaranom do Benetk in nazaj …

Naselje in depandanse so primerne za družine, ki jih bo v poletnih mesecih razvedrila zabavna animacija, tako za otroke kot odrasle. V lepem parku z bujno vegetacijo in omamnim morskim vonjem najmlajše razveseljuje tudi otroško igrišče. Poleti ne pozabite pa zabave na plaži in vznemirljivega spuščanja po toboganu, ki je bil v letu 2019 prenovljen. Prav tako pa je prenovljen hotel Haliaetum, kjer vam je na voljo prenovljen notranji bazen z ogrevano morsko vodo, obiščete pa lahko tudi Wellness & Spa Mirta in si privoščite različne masaže, programe za telo ali se ogrejete v savni.

Naselje San Simon sestavljajo štirizvezdična hotel Haliaetum in depandansa Mirta ter trizvezdične depandanse: Korala, Perla, Sirena in Palma, pa tudi dvozvezdična depandansa Park. Depadansa Sirena je z letom 2019 popolnoma prenovljena, s čimer je kakovost bivanja še višja. Sobe so opremljene s sat. TV, nekatere imajo tudi balkon. Sobe v trizvezdični depandansi so tudi klimatizirane.

Delno je prenovljena tudi glavna restavracija San Simon, v neposredni bližini namestitvenih objektov, v kateri so vam na voljo samopostrežni obroki. Tik ob morju vam bo na voljo tudi prenovljen gostinski lokal Bistro, ki bo pravšnji, ko se boste morali odžejati. V poletni sezoni je na voljo tudi all inclusive storitev.

Bazeni in wellness

V letu 2019 prenovljeni notranji bazen z ogrevano morsko vodo v hotelu Haliaetum (7x17 m, 29–30 °C).

V Wellnessu & Spa Mirta ponujajo masaže, nego telesa, 4 vrste savn (zeliščna, suha finska, infrardeča in »rimska« parna), kopeli in programe za nego telesa. Za kneippanje so na voljo različne prhe, »ledeni trenutek« in zunanja ohlajena mokra »jama«.

Sobe

  • DR2-4 (1/2+2): družinska soba, 22 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, telefon, možnost dveh dodatnih ležišč – pograd
  • DR2-4 (1/2+2) superior (Sirena-obnovljeno): družinska soba, 16–22 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, telefon, možnost dveh dodatnih ležišč – pograd
  • DS2: dvoposteljna soba, 22 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, telefon
  • DS2 superior (Sirena-obnovljeno): dvoposteljna soba, 16–22 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, telefon
  • DS3 (1/2+1) superior (Sirena-obnovljeno): dvoposteljna soba, 16–22 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, telefon, možnost dodatnega ležišča
  • DS3 (1/2+1): dvoposteljna soba, 22 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, telefon, možnost dodatnega ležišča

All inclusive

v terminu 20.6.–6.9.
· samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja
· neomejena pijača (točene brezalkoholne pijače, odprta vina, točeno pivo, čaj in kavni napitki v Bistro San Simon (10–19h)
· neomejena pijača (točene brezalkoholne pijače, odprta vina, točeno pivo, čaj in kavni napitki v restavraciji med kosilom in večerjo
· popoldanski prigrizek (narezano sveže sadje, sladice, narezek) v Bistro San Simon (16–17h)
· izbor alkoholnih in brezalkoholnih cocktailov v Bistro San Simon (14–16h)
· sladoledni kotiček v Bistro San Simon (14–18h)
· neomejena pijača (točene brezalkoholne pijače, odprta vina, točeno pivo in kavni napitki) v hotelskem baru (10–22h)
· ležalniki in sončniki na plaži (1 komplet za 2 odrasli osebi vsebuje 2 ležalnika in 1 senčnik)
· prost vstop na tobogan na plaži
· uporabo minigolfa (glede na razpoložljivost)
· uporaba tenis igrišč s 30 % popustom (najava)
· 10 % popusta na wellness storitve v Wellness & Spa centru Mirta

Koristne informacije

Prijava: po 14h (javiti pozen prihod), odjava: do 10h.
Kartice: Ma­stercard, Visa, Diners Club, American Express, Maestro.
Prednosti: možnost menjave večerje za kosi­lo. Možen najem sefa na recepciji. Minigolf, tenis z doplačilom. Jutranjo telovadbo v bazenu. Animacijski program v juliju in avgustu. Na plaži so na voljo prhe, kabine in tobogan.
Z doplačilom: kosilo 15 €/osebo/dan (otrok 2-11,9 let 10 €/osebo/dan), otroška posteljica 7 €/dan; manjši psi: 15 €/dan; najem koles 12 €/dan; Family friendly paketi (osnovne potrebščine za nego otrok). Možen najem sončnikov in ležalnikov na plaži.
Omejitve: depandanse niso prilagojene invalidom. Obroki so na voljo v osrednji restavraciji. Notranji bazen v hotelu Haliaetum je v juliju in avgustu zaprt. Plaža obratuje predvidoma 15.6.–15.9.

Taksa in prijava


Turistična taksa in enkratna prijava nista vključeni in se plačata na recepciji.