Info
Sorry there are no ratings available for this object.
Sorry there are no characteristics available for this object.

Sunrise Aqua Joy 4.0*

Hurgada

PALM - Palma

#
222378683722
Product code

Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
ATTENTION: Please be aware that offer which you have chosen with internal operator code PALM might not belong to description / object name down bellow. Before reservation please check if the data (object name / offer description) are correct (mostly this data is displayed within vacany).

Lega: ob 300 m dolgi peščeni plaži, približno 6 km od središča Hurgada, 5 km od letališča in v neposredni bližini v bližini trgovinic, barov in restavracij.
Hotelska ponudba: popolnoma prenovljen hotel; restavracije (glavna; egipčanska, grška, azijska, italijanska, burger in morska »a-la-carte«), več barov; dva bazena, otroški bazen, vodni park s tobogani (določene ure); trgovinice, brezžični internet.
Kopalne brisače, ležalniki in senčniki ob bazenih in na plaži brezplačno.
Economy sobe: klimatska naparava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, brezžični internet, grelnik vode za kavo ali čaj, mini bar (ob prihodu napolnjen z vodo in sokovi), sef, balkon ali terasa. Možno dodatno ležišče. Slabša lega, brez razgleda in manjša površina.
Standardne sobe: klimatska naparava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, brezžični internet, grelnik vode za kavo ali čaj, mini bar (ob prihodu napolnjen z vodo in sokovi), sef, balkon ali terasa, nekatere na morsko stran (doplačilo). Možno dodatno ležišče.
Swim up sobe: klimatska naparava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, brezžični internet, grelnik vode za kavo ali čaj, mini bar (ob prihodu napolnjen z vodo in sokovi), sef, terasa, direktni vstop v bazen iz terase (bazen si deli več sob skupaj). Dodatno ležišče ni možno.
Družinske sobe: enaka oprema kot standardne, dva prostora ločena z vrati. Možni dve dodatni ležišči.
Otroci: otroško igrišče, mini klub.
Šport: fitnes, odbojka na plaži, mini golf, namizni tenis, biljard, pikado, aerobika, joga, vodni športi na plaži, potapljaški center.
Wellness: jacuzzi, savna, parna kopel, masaže
Zabava: dnevna in večerna animacija.
Vse vključeno:
Pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih in restavracijah 10:00 - 24:00. Ure in program so informativni, natančnega prejmete v hotelu.

 • samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja; prigrizki, sladice, sladoled;
 • večerje v določenih ≫a-la-carte≪ restavracijah: predhodna rezervacija;
 • določene lokalne točene pijače; ustekleničena voda; dnevno plastenka vode v mini baru in ob prihodu brezalkoholne pijače (polnjenje 1x tedensko);
 • določene športne aktivnosti;
 • animacija, mini klub;
 • kopalne brisače, ležalniki in senčniki, sef, brezžični internet.


Naši namigi: priznana hotelska veriga, ob plaži in promenadi, popolnoma prenovljen hotel, odlična izbira za družine.


Povprečna ocena: 5/5
Spletna stran hotela: www.sunrise-resorts.com

 

POMEMBNO: Več informacij o destinaciji, trenutno veljavnih ukrepih in podrobne informacije o pogojih za vstop/izstop in na-to vezanih potrebnih dokumentih preverite na: https://www.palma.si/destinacije/arabeske/egipt/

OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Opisi objektov so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 01.12.2021.

 

Objavljene cene paketnih aranžmajev z s termini odhodov med 1.11.2022 in 30.4.2023 in odhodi več kot 21 dni od dneva povpraševanja/rezervacije so izračunane po pogojih cene goriva 1.000€/tono. Objavljene cene paketnih aranžmajev z s termini odhodov med 1.5.2022 in 31.10.2022 in odhodi več kot 21 dni od dneva povpraševanja/rezervacije so izračunane po pogojih cene goriva 700€/tono. V primeru spremembe cene goriva (znižanje ali zvišanje) bomo v skladu s splošnimi pogoji (https://www.palma.si/splosni-pogoji/) potnike ustrezno obvestili v zakonsko določenih rokih. Objavljene cene za odhode znotraj 21 dni od povpraševanja/rezervacije že vključujejo morebitno doplačilo za gorivo.

V hotelskih nastanitvah v skladu z navodili pristojnih inštitucij in ob upoštevanju standardov ob morebitnih dodatnih varnostnih in sanitarnih ukrepih, lahko pride do prilagoditve ali omejitve koriščenja določenih storitev.

Ne spreglejte - pomembno! POGOJI ZA VSTOP V EGIPT IN V SLOVENIJO TER DODATNA NAVODILA GLEDE NA SPREJETE UKREPE MINISTRSTEV V EGIPTU

POMEMBNO: Več informacij o destinaciji, trenutno veljavnih ukrepih in podrobne informacije o pogojih za vstop/izstop in na-to vezanih potrebnih dokumentih preverite na: https://www.palma.si/destinacije/arabeske/egipt/.

Egipčanski vizum: viza z asistenco lokalnega partnerja 30 € / osebi.
Več informacij glede vizumskega postopka: KLIK!


OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod). Poravnati je potrebno le doplačila za vstop/izstop v/iz države (vizum Egipt).

Cena vključuje:

Cena vključuje :

 • povraten let v izbran kraj, letališke in varnostne pristojbine,
 • 1 kos oddane prtljage do 20 kg in 1 kos ročne prtljage do 5 kg,
 • avtobusni prevoz do/iz izbranega objekta, razen kjer ni drugače navedeno,
 • 7 nočitev in storitev glede na izbrani objekt v standardnih dvoposteljnih sobah - glede na razporeditev hotelirja,
 • osnovno nezgodno zavarovanje, za primer nezgodnega dogodka nastalega med potovanjem, ki ga ni povzročil sam zavarovanec,
 • predstavnika agencije v Palmini informacijski poslovalnici na letališču
 • storitve Palminega predstavnika v izbranem kraju vašega letovanja.