Info
#
21675
Total assessors
100
Recommendation
71.4%

75%
75%
86%
78%
72%
78%
73%
1190%
71%
71%
88%
67%
50%
75%
83%
833%
77%
77%
86%
83%
83%
79%
71%
1333%
Sorry there are no characteristics available for this object.

Hotel Haliaetum in depandansa Mirta 4.0*

Izola


#
21675
catalog
Jadran
Product code

Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown

Več za vas

· brezplačen WiFi ob recepciji, tudi v sobah
· prost vstop v notranji bazen hotela Haliaetum in na hotelsko plažo
· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjem bazenu
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi ob recepciji, tudi v sobah
· prost vstop v notranji bazen hotela Haliaetum in na hotelsko plažo
· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjem bazenu
· brezplačno hotelsko parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Nekoč in danes
Nekoč je bila kilometer oddaljena Izola otok, danes je slikovito mestece. V antiki je bil Haliaetum pristanišče, danes je ob Mirti eden boljših hotelov v San Simon Resortu.

Osebna izkaznica
Naselje je poleti zaradi peščene plaže in tobogana družinsko gnezdece, sicer pa sem zaidejo ljubitelji savn in wellnessa. Olala … mojstri prenove so pred kratkim zapustili Haliaetum!

Mestni wellness
Lahko bi tudi rekli, da boste doživeli utrip mesta in wellnessa. Tako se rodi mestni wellness. Od napora zadihajte v Wellness & Spa Mirta s savnami, mehurčki …

PO OBROKU SLEDI SPREHOD. ČETUDI SE BOSTE UPIRALI, BO TREBA OD CENTRALNE RESTAVRACIJE PRITI VSAJ DO SOBE

Opis

San Simon Resort leži v parku na robu mesta, 1 km od središča Izole in 10 km od Kopra. Prodnato-betonirana, delno travnata plaža z naravno senco je oddaljena 50–200 m. Peščena plaža s položnim pristopom je nalašč za majhne otroke. Na plaži so na voljo prhe, kabine in tobogani.

Prijeten letoviški kompleks je dobro izhodišče za sprehod mimo jamborjev do ozkih uličic romantične Izole, mesta, ki je bilo nekoč edini otok našega morja, pa tudi sicer poti vodijo k odkrivanju bližnje Istre ali v arheološki park rimske vile, ki se nahaja neposredno ob resortu. Ker ta leži stran od mestnega vrveža, je pravšnji za pobeg pred vsakdanjim stresom. Da bi pa lahko bili aktivni tudi na dopustu, imajo odbojkarsko igrišče, igrišča za tenis, minigolf … dobro je poskrbljeno za kolesarke in pešpoti, povprašajte še za vodne športe. V poletnih mesecih vas bo navdušil bogat animacijski program za otroke in starše. Otroci bodo čez dan kreativni, zvečer pa se z veseljem uredili za minidisko.

Hotel Haliaetum, ki je osrednji hotel v naselju in je ime dobil po bližnjih ostankih antičnega pristanišča, je v letu 2019 zažarel v povsem novi luči, saj so prenovili recepcijo, avlo in sobe. Tukaj se lahko sprostite v notranjem bazenu z morsko vodo, ki je prav tako obnovljen, mišice pa razgibate v fitnesu. Da bo popestrena zabava za otroke, ostaja v resortu edini tobogan na slovenski Obali, ki je prenovljen. Depandansa Mirta je poleg tega, da je obdana z mediteranskim parkom, znana po svojem Wellness & Spa Mirta, ki nudi sprostitev v savnah in kopelih.

Hotel Haliaetum in depandansa Mirta imata skupaj 96 klimatiziranih sob z LCD TV, minibarom in brezplačnim WiFijem. V hotelu Haliaetum je 52 udobnih sob, ki so z letošnjim letom prenovljene, kamor boste lahko naročili tudi osnovne potrebščine za nego otrok.

Samopostrežna prehrana je organizirana v glavni restavraciji San Simon, ki je v letu 2019 delno pridobila nov videz. Pogled na Izolo je najlepši prav iz restavracije, ob njem pa mediteranske jedi prijajo še bolj. Prijala bo tudi osvežilna pijača v prenovljenem gostinskem lokalu Bistro ob plaži. V poletni sezoni je na voljo tudi all inclusive storitev.

Bazeni in wellness

V letu 2019 prenovljeni notranji bazen z ogrevano morsko vodo v hotelu Haliaetum (7x17 m, 29–30 °C).

V Wellnessu & Spa Mirta ponujajo masaže, nego telesa, 4 vrste savn (zeliščna, suha finska, infrardeča in »rimska« parna), kopeli in programe za nego telesa. Za kneippanje so na voljo različne prhe, »ledeni trenutek« in zunanja ohlajena mokra »jama«.

Sobe

  • DR2-4 B (1/2+2 Haliaetum ali Mirta): družinska soba; telefon, LCD TV, minibar, kopalnica s prho, klimatskanaprava, sušilnik za lase, sef, brezplačen WiFi, balkon, možnost dveh dodatnih ležišč
  • DS2 B (1/2 Haliaetum ali Mirta): dvoposteljna soba, 24–27 m²; telefon, LCD TV, minibar, kopalnica s prho, klimatska naprava, sušilnik za lase, sef, brezplačen WiFi, balkon
  • DS2-3 B (HALIAETUM hotel): dvoposteljna soba, 16-23 m²; telefon, LCD TV, minibar, kopalnica s prho, klimatska naprava, sušilnik za lase, sef, brezplačen WiFi, balkon, možnost dodatnega ležišča
  • DS2-3 B (MIRTA hotel): dvoposteljna soba, 27 m²; telefon, LCD TV, minibar, kopalnica s prho, klimatskanaprava, sušilnik za lase, sef, brezplačen WiFi, balkon, možnost dodatnegaležišča
  • DS3 B (1/2+1 Haliaetum ali Mirta): dvoposteljna soba, 24–27 m²; telefon, LCD TV, minibar, kopalnica s prho, klimatska naprava, sušilnik za lase, sef, brezplačen WiFi, balkon, možnost dodatnega ležišča

All inclusive

v terminu 20.6.–6.9.
· samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja
· neomejena pijača (točene brezalkoholne pijače, odprta vina, točeno pivo, čaj in kavni napitki v Bistro San Simon (10–19h)
· neomejena pijača (točene brezalkoholne pijače, odprta vina, točeno pivo, čaj in kavni napitki v restavraciji med kosilom in večerjo
· popoldanski prigrizek (narezano sveže sadje, sladice, narezek) v Bistro San Simon (16–17h)
· izbor alkoholnih in brezalkoholnih cocktailov v Bistro San Simon (14–16h)
· sladoledni kotiček v Bistro San Simon (14–18h)
· neomejena pijača (točene brezalkoholne pijače, odprta vina, točeno pivo in kavni napitki) v hotelskem baru (10–22h)
· ležalniki in sončniki na plaži (1 komplet za 2 odrasli osebi vsebuje 2 ležalnika in 1 senčnik)
· prost vstop na tobogan na plaži
· uporabo minigolfa (glede na razpoložljivost)
· uporaba tenis igrišč s 30 % popustom (najava)
· 10 % popusta na wellness storitve v Wellness & Spa centru Mirta

Koristne informacije

Prijava: po 14h (javiti pozen prihod), odjava: do 10h.
Kartice: Ma­stercard, Visa, Diners Club, American Express, Maestro.
Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Minigolf, tenis z doplačilom. Jutranja telovadba v bazenu. Animacijski program v juliju in avgustu.
Z doplačilom: kosilo 15 €/osebo/dan (otrok 2-11,9 let 10 €/osebo/dan), najem koles 12 €/dan, otroška posteljica 7 €/dan, psi v določenih sobah v hotelu Haliaetum 20 €/dan (predhodna najava). Family friendly paketi (osnovne potrebščine za nego otrok).
Omejitve: Hotel in depandansa nista prilagojena invalidom. Obroki so na voljo v osrednji restavraciji. Recepcija za obe nastanitvi se nahaja v Hotelu Haliaetum. Notranji bazen v hotelu Haliaetum je v juliju in avgustu zaprt. Plaža obratuje predvidoma 15.6.–15.9.

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 2,00 EUR na osebo na dan in enkratna prijava 1,00 EUR na osebo na bivanje.