Info
Sorry there are no ratings available for this object.
Sorry there are no characteristics available for this object.

Vile Terme Krka 3.0*

Strunjan


#
2221879669492
catalog
Jadran
Product code

Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown

Več za vas

· brezplačen WiFi na recepciji hotela Svoboda
· prost vstop v bazene hotela Svobode
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi na recepciji hotela Svoboda
· prost vstop v bazene hotela Svobode
· brezplačno hotelsko parkirišče

Opis

V kompleksu Term Krka v Strunjanu, so nanizano lično pobarvane vile.

Začutite rahel vetrič v laseh, vonjajte omamne borovce in uživajte ob pogledu na neskončno modrino morja in najlepše sončne zahode. Prepričani smo, da boste tukaj ugotovili, kako neskončno lepa je narava. Želite spoznati bližnjo okolico? Sposodite si kolo ali pa se peš odpravite po osmih označenih poteh v skupni dolžini okoli 80 km. Na voljo tudi teniška, košarkarska igrišča, minigolf, na plaži pa so igrala za navihane otroke, ki so v poletnih mesecih vabljeni v miniklub.

Naravno obmorsko klimatsko zdravilišče Talaso Strunjan leži sredi borovega gozdička v zaščitenem krajinskem parku. Z neokrnjeno naravo in solinami Strunjanskega parka, z okoli 2300 urami sončnih žarkov ter z bazenskim kompleksom v hotelu Svoboda in sprostitvenim centom Salia zagotavlja optimalne razmere za prijetne počitnice.

Recepcija za goste Vil se nahaja v hotelu Svoboda. Kompleks sestavljajo vile: Oljka, Cipresa, Mirta, Sivka in Pinija. 46 standardnih sob je opremljenih s sat. TV, minibarom in sušilnikom za lase. Vse imajo balkon ali teraso.

Samopostrežno restavracijo najdete v hotelu Svoboda, kjer boste začutili uravnoteženost zdrave hrane, ki vam bo dala novih moči. S predhodno najavo možnost dietne hrane. Hotelski kuharji vam bodo pripravili tipične mediteranske jedi, slovensko tradicionalno hrano, wellness hrano, BIO zajtrk (občasno front cooking).

Sobe

  Koristne informacije

  Prijava: 14–24h (javiti pozni prihod), odjava: 7–11h.
  Kartice: Mastercard, Visa, American Express, Diners Club, Maestro.
  Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Možnost najema koles, 5 teniških igrišč, igrišče za odbojko na mivki, igrišča za košarko, minigolf (vse z doplačilom).
  Z doplačilom: otroška posteljica 5 €/dan, kosilo 15 €; športne aktivnosti.
  Omejitve: zunanji bazen predvidoma odprt od junija do septembra, odvisno od vremenskih razmer. Psi niso dovoljeni. Hotel ni prilagojen invalidom.

  Taksa in prijava


  Turistična taksa se plača na recepciji